Subsidie Den Haag op dak en vloerisolatie 2020

Gaat u het dak of de vloer op de begane grond in uw woning isoleren? Dan kunt u subsidie krijgen van de gemeente Den haag.

Wat u moet weten

U kunt uw subsidieaanvraag indienen tot 31 december 2020. Voor deze subsidie is een budget beschikbaar van totaal € 500.000. Als het subsidiebudget op is, sluit de regeling en kunt u geen aanvragen meer indienen. Dit staat dan op deze link naar de website van de gemeente Den Haag.

Voorwaarden

U komt alleen in aanmerking voor de subsidie wanneer het werk wordt uitgevoerd volgens de informatie- en instructiebladen op de pagina Hoe isoleert u uw dak of vloer. Isolatie-Garant werkt volgens deze norm.

Voor Wie?

Deze subsidie is voor particuliere woningeigenaren, particuliere verhuurders en Verenigingen van Eigenaren (VvE) en organisaties met een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) status.

Voorwaarden

U kunt de subsidie aanvragen nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd.
De subsidie geldt voor woningen gebouwd voor 1992. Isoleren van aan- of opbouwen die na 1992 zijn gemaakt komen ook niet in aanmerking. Woningen vanaf 1992 zijn meestal al goed geïsoleerd.
De dak- en/of vloerisolatie moet volgens de informatie- en instructiebladen op de pagina Hoe isoleert u uw dak of vloer. Voor het recht op de subsidie moet u bewijzen dat u het werk heeft uitgevoerd zoals in deze informatie- en instructiebladen staat.
U kunt per adres 1 keer subsidie aanvragen voor dak- en/of vloerisolatie.
Is uw woning een Rijksmonument? Dan moet u voor werkzaamheden aan het dak een vergunning aanvragen. Dit geldt niet voor werkzaamheden aan de vloer.

Gebruik onderstaande link voor de volledige informatie op de website van de gemeente Den Haag

https://www.denhaag.nl/nl/subsidies/subsidies-milieu-en-duurzaamheid/subsidie-dak-en-vloerisolatie-2020-aanvragen.htm

Laatst aangepast op woensdag, 01 april 2020 13:26

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op voor een isolatieadvies op maat!

Contact