Het Rabobank Woonevent op dinsdag 18 april 2017

Wilt u een (andere) woning kopen of uw huidige woning verbouwen en wooninspiratie opdoen?

Dan is het Rabobank Woonevent op dinsdag 18 april 2017 voor u een goede gelegenheid om uw kennis te verrijken op het gebied van wonen. Kom tussen 18:00 uur en 21:00 uur naar het Rabobank Woonevent in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag.

Het vervullen van een woondroom begint bij een goede oriëntatie. Wat komt er eigenlijk kijken bij de aanschaf en/of verbouwing van een woning? Vragen die veel mensen bezighouden, zeker in de huidige tijd. De Rabobank en onze partners staan u graag bij in dit keuzeproces.

Tijdens het Rabobank Woonevent kunt u speeddaten met Financieel Adviseurs zodat u snel weet wat u kunt lenen en welke maandlasten hierbij horen. Ook voor de ZZP-er die op zoek is naar een (nieuwe) woning . Daarnaast kunt u terecht voor inspiratie en advies over plezierig wonen bij lokale experts zoals een notaris, makelaar, aanbieder van nieuwbouwprojecten, begeleider van zelfbouwprojecten/klushuizen of leverancier van duurzame oplossingen. Kijk op de eventsite voor meer informatie en aanmelden. http://rabo.nl/denhaag/woonevent18april

 

Klik hier om de flyer te openen
 

 

Laatst aangepast op vrijdag, 28 juli 2017 13:24

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op voor een isolatieadvies op maat!

Contact