Goede isolatie voorkomt geluidshinder!

Door in uw eigen appartement en/of appartementencomplex te zorgen voor goede isolatie, verbruikt u minder energie én woont u comfortabeler. In iedere woning zitten wel een paar zwakke plekken als het gaat om isolatie. Zoals holle ruimtes in vloeren daken en wanden die u kunt op laten vullen met cellulose van Isofloc. Een isolatielaag vermindert het warmteverlies en verbetert het wooncomfort.


Naast het verhogen van het wooncomfort is - gezien de stijgende energieprijzen - een investering in isolatie dus een goede keuze. Bijkomend voordeel is dat u in een goed geïsoleerde woning veel minder last zult hebben van geluidshinder.


Een woning verliest warmte via ramen en muren, via het dak en de vloer. Een isolatielaag of dubbel glas vermindert het warmteverlies en verbetert het wooncomfort. Isolatie voorkomt dus een hoge energierekening en onnodige milieubelasting en Co2 uitstoot.

Isolerende maatregelen aan gemeenschappelijke bouwdelen zoals dak, gevel, vloer en isolerende beglazing mag u zelf als appartementseigenaar niet laten uitvoeren. Dat moet gemeenschappelijk gebeuren en daar hebt u een besluit van de Vergadering van Eigenaars voor nodig.

Laatst aangepast op woensdag, 01 april 2020 13:47

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op voor een isolatieadvies op maat!

Contact