Definitief energielabel niet langer verplicht voor het vaststellen van de subsidie Leidschendam-Voorburg op isolatie 2021

Doordat de Rijksoverheid per 1 januari 2021 de regels voor het aanvragen van een definitief energielabel heeft veranderd zijn de kosten hiervoor gestegen. De gemeente vindt deze kosten niet meer in verhouding staan tot het subsidiebedrag wat men kan verkrijgen, waardoor het niet meer redelijk is om dit als vereiste te stellen. Op basis van art 12 van de nadere regels Hoofdstuk 7 “duurzaamheid” stellen wij een definitief energielabel niet langer verplicht voor het vaststellen van de subsidie.

Zonder geld geld besparen

Zetmop60: geniale actie van Urgenda

Hierbij breng ik je op de hoogte van een geniale actie van Urgenda: zonder geld geld besparen en iets doen aan het klimaat.

Geld en energie besparen zonder dat je dat geld kost, hoe mooi is dat? Hoe bespaar je tot € 60,- per jaar in slechts één minuut en zonder dat het je geld kost? Het antwoord is simpel. Zet de watertemperatuur van je HR-ketel op 60 °C. Doe het nu dan maak je bovendien kans op 1 jaar gratis energie en andere leuke prijzen. Op de website  www.zetmop60.nl  lees je er alles over. Daar vind je van heel veel cv-ketels ook praktische aanwijzingen/filmpjes hoe je hem op 60 graden kunt zetten. Handig wanneer je de handleiding kwijt bent of er niet helemaal uitkomt.

Doe het zo snel mogelijk want je begint direct met besparen en in de eerste week van april worden al de eerste prijzen verloot. Op 23 april wordt de hoofdprijs (dus een jaar lang gratis energie) uitgeloot en vijf extra troostprijzen.

Subsidie Leidschendam-Voorburg op isolatie 2021

Vanaf 1 februari 2021 om 9:00 uur kunt u subsidie aanvragen voor een groen dak en isolatiemaatregelen. Er is een bedrag van € 350.000 beschikbaar. Om in aanmerking te komen moet uw aanvraag voldoen aan de voorwaarden. Voor 2020 kunt u geen subsidie meer aanvragen.

84 miljoen voor subsidieregeling isoleren woningen

15-08-2019: De Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) wordt definitief 2 september weer opengesteld. Vandaag zijn de voorwaarden voor de subsidie gepubliceerd in de Staatscourant.

Met de regeling kunnen mensen subsidie krijgen voor twee of meer grote isolatiemaatregelen in hun eigen woning.

Subsidie Den Haag op dak en vloerisolatie 2020

Gaat u het dak of de vloer op de begane grond in uw woning isoleren? Dan kunt u subsidie krijgen van de gemeente Den haag.

Het Rabobank Woonevent op dinsdag 18 april 2017

Wilt u een (andere) woning kopen of uw huidige woning verbouwen en wooninspiratie opdoen?

Dan is het Rabobank Woonevent op dinsdag 18 april 2017 voor u een goede gelegenheid om uw kennis te verrijken op het gebied van wonen. Kom tussen 18:00 uur en 21:00 uur naar het Rabobank Woonevent in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag.

Bezoek onze stand op de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 13 april 2017

“De onafhankelijke informatiebeurs waar VvE's, VvE beheerders en de volledige vastgoedonderhoud markt elkaar kunnen ontmoeten.”

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op voor een isolatieadvies op maat!

Contact