Subsidie Leidschendam-Voorburg op isolatie 2020

U kunt vanaf 1 april 2020 bij de gemeente Leidschendam Voorburg subsidie aanvragen voor een groen dak en isolatiemaatregelen. Er is voor 2020 maximaal € 150.000,- beschikbaar gesteld. Om in aanmerking te komen moet uw aanvraag voldoen aan de voorwaarden en het subsidieplafond moet nog niet bereikt zijn.

84 miljoen voor subsidieregeling isoleren woningen

15-08-2019: De Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) wordt definitief 2 september weer opengesteld. Vandaag zijn de voorwaarden voor de subsidie gepubliceerd in de Staatscourant.

Met de regeling kunnen mensen subsidie krijgen voor twee of meer grote isolatiemaatregelen in hun eigen woning.

Subsidie Den Haag op dak en vloerisolatie 2020

Gaat u het dak of de vloer op de begane grond in uw woning isoleren? Dan kunt u subsidie krijgen van de gemeente Den haag.

Het Rabobank Woonevent op dinsdag 18 april 2017

Wilt u een (andere) woning kopen of uw huidige woning verbouwen en wooninspiratie opdoen?

Dan is het Rabobank Woonevent op dinsdag 18 april 2017 voor u een goede gelegenheid om uw kennis te verrijken op het gebied van wonen. Kom tussen 18:00 uur en 21:00 uur naar het Rabobank Woonevent in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag.

Bezoek onze stand op de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 13 april 2017

“De onafhankelijke informatiebeurs waar VvE's, VvE beheerders en de volledige vastgoedonderhoud markt elkaar kunnen ontmoeten.”

Goede isolatie voorkomt geluidshinder!

Door in uw eigen appartement en/of appartementencomplex te zorgen voor goede isolatie, verbruikt u minder energie én woont u comfortabeler. In iedere woning zitten wel een paar zwakke plekken als het gaat om isolatie. Zoals holle ruimtes in vloeren daken en wanden die u kunt op laten vullen met cellulose van Isofloc. Een isolatielaag vermindert het warmteverlies en verbetert het wooncomfort.

Overheid betaald mee aan thuis duurzame energie opwekken

Wil jij je huis op een milieuvriendelijke manier verwarmen of van elektriciteit voorzien? Dan liggen zonnepanelen voor de hand. Toch zijn er meer opties als het op duurzame energie aankomt. Voor deze alternatieve methodes kun je sinds dit jaar subsidie krijgen. Goed voor je portemonnee én voor het milieu! Je komt in aanmerking voor subsidie wanneer je in 2016 een zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel of biomassaketel aanschaft. Wees er snel bij met je aanvraag. Als de subsidiepot voor dit jaar leeg is, vis je achter het net.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op voor een isolatieadvies op maat!

Contact